söndagstanke



jag kan inte tro att det är sant. det är där hela tiden. är allt detta rätt? Snälla, säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt på midsommargatorna. för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda? Men allt det här vänder sig i mig om och om igen. det är jobbigt men samtidigt helt underbart! jag hade inte kunnat lyckats utan dig. du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam igen. Är det detta jag letat efter? Jag har få frågor men tuuuusen svar.



image72




emzon

image69


jag vill ha helg nuuu! Jag övningskör och jag är bara för bäst =D
snuffeee!

jag, syster & papi i Göteborg i somras =))


ejaconelli


image50


image51image53
image54image55

dans :D

hey. jag & ellinore ska börja på street- & hiphopdans den 29;de januari. im happyyy! älskar att dansa! sen kommer vi tävla osv. så kuuuuuul! längtaar :)

jag h*tar att man vänder dygnen på lov. så himla svårt att komma upp på morgonen.
men kämpa kämpa emma! snart helg och sen lov om några veckor ;P


pözszszsz


helg

I fredags kom jag hem från skolan och var skittrött.. Kunde inte bestämma mig om jag skulle följa med elin & erik hem till nayomi eller inte.. Men i sista minuten så följde jag med. Vi mötte joel & erika och gick hem till nayomi. Där satt Andre och hans kompisar. Vi förfesta lite sen åkte ner till stan och in på Crom bar ;DD shuhuu! vi hade riktigt kul :P Fast, erik skulle börja jobba klockan sex så jag och elin fick vänta med honom på knutpunkten, fast vi hade ju roligt på kebabhouse :) När klockan blev tio i sex tog jag & elin bussen hem och slängde oss i sängen. Igår vaknade jag vid åtta ;O Så satt jag & simon och snacka med mami och ingolf hela kvällen sen kom björn ;P så softa vi typ hela natten i "joels" rum : DD

hiiiiiiiii.

heya, emma skriver dikter igen

Jag har nog lurat mig själv rätt många gånger. Jag tror att kärlek som din är lätt att fånga nu. Jag lämnar allt som tynger mig. Alla mil jag vandrat, när vänner jag lämnat, att jag kom på andra plats, om det piskar regn eller bränner sol, sålänge du är med mig gör det inte ont. åh, min kära vän.. jag vill ha allting! du älskar mig och jag vill ha dig. jag kanske borde lämna allt bakom mig igen och starta om på nytt. du har lämnat mig på jävligast av platser, kärlek har svikit mig allt för många gånger och jag vill ha dig. Det kommer alltid att finnas en hand för dig nånstans, du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam igen.


image44





RSS 2.0