lördagskväll

Nu är det lördag och jag är riktigt trött eftersom jag inte kunde sova speciellt bra inatt...
Jag tror att jag ska nanna hos Vigge inatt, får se hur det blir. Jag orkar i alla fall inte göra något.
Idag har jag varit på Väla, jag skulle köpa gympaskor till idrotten i skolan men jag hittade en kofta på gina tricot istället... Men sparade lite av pengarna så jag hittar väl ett par fula pinsamma skor.. Men, skit i det! Jag var tvungen att köpa koftan för den var såååå fin! I försej var det en sån alla har, men min var brun det har jag aldrig sett på någon. Inte än i alla fall...
Jag har nyss ätit kebabpasta.. Det var inte speicellt gott, jag är sååå trött på skräpmat nu! Har ätit det i en vecka nu, börjar bli ganska äckligt nu faktiskt ;P På måndag ska vi ha den sista teoretiska lektionen om servering sen på tisdag börjar allvaret på parapeten. Det ska bli riktigt roligt! Man ska jobba två och två så jag och Ika ska jobba med varandra och vi kommer ha riktigt roligt!


Du ger oss verkligen kalla kårar. Med dina svarta och tystas tårar. Och vi vet att allt tar slut. Långsamt genom rummet går hon ut...            )=





här är en fin liten dikt ;*

image37






panik!

OTUR OTUR OTUR !
Igår skulle vi åka till Ängelholm och se på min bror och hans flickväns nya lägenhet. När vi äntligen kom fram backade GÖTGOLF in i en bil och det var väääldigt pinsamt! Vi kom in i joel och erikas lägenghet, där var det lite lugnare.. Väldigt fin faktiskt, större än vad jag trodde! Det blir väl jag som tar över den när dom skaffar ett barn eller något :) ... När vi åkte där ifrån kom vi precis ut på motorvägen då vi fick punka i vänstra framdäcket, joooobbigt! Så var där ingen luft i extra däcken, väldigt bra planerat! jappjapp.. Där väntade vi på götgolf som gick till statoil eller något, men han syntes inte till på över en timme, där satt vi på motorvägen och fattade INGENTING... Efter lååång väntan kom han med sin kriminalvårdarkompis i en ful volvo, hans "kära" vän hade varken tänder eller hals! hahah! jag fick lite roligt där för mig själv en stund! Han satte på det där j-vla däcket och sen körde vi, taack!

IDAG, götgolf ser att jag har min ipod inkopplad i datan på ladning men endå stänger han av datorn så nu är den heeelt konstig, går inte att göra någonting med den! bliiir så piiiiisssssssssssst oooffff! Jag har ju sagt till dom att INGEN stänger av datorn när min ipod är inkopplad men götgolf springer fan efter en som en jävla svans och stänger av allting han ser! jag är så riktigt sur nu så jag hade kunnat skriva hur mycket som helst. DÄRFÖR ska man ha egna saker, om jag hade haft en egen data hade jag d-dat "DEEEET" om "DEEET" hade stängt av min data.

Som vid middagen, sitter "Ma" as kalas , ...... Så börjar hon skälla på mig och sånt så blir jag riktigt sur på henne, så går hon från matbordet osv.. Så säger jag " jag pallar inte alltså, alltid så jävla "kalas" " Så säger Götgolf " det är ryggen mest också är hon trött...

ASSÅ VAD SKA MAN GÖRA? JAG FÅR FAAN PANIK ! JAG VET INTE VAR JAG SKA TA VÄGEN LÄNGRE!!!!
och jag vet inte varför jag skriver i min blogg men det känns bra på något sätt att bara få ut massa känslor som egentligen INGEN fattar eller bryr sig om... Men för mig känns det bra i alla fall!

Jag gick ner här nu för att Götgolf skrek in på mitt rum " GODNAAAAAT EMMMAAAA ! " bara för att jag skulle hålla käften för Dom skulle sova!
Det kryper illska i min kropp nu, det är sjukt, det går inte att förklara!

Nu ska jag dricka 2 liter coca cola och äta en stor godis påse sen hoppas jag att jag kan sova!

:/
haajee !


image36


sjukling

godkväll!
Jag blir aldrig frisk. Var sjuk hela förra veckan och har feber idag igen... Måste till skolan imorgon. Vi ska ha en berättelse klar till på fredag och jag har inte börjat med den än, jag vet inte vad den ska handla om så det måste jag komma på nu. FÖRSLAG? :) höhö! Så det kommer hela min dag gå till imorgon... Sitta och skriva. Jag och Elin har i alla fall varit i stan idag med papi och köpt nässpray & lite sånt! Och jag proppar i mig medicin så att jag ska må bättre! Jag kom nyss hem, varit och köpt nylånstrumpor... Måste man ha när man har kjol i servering :/ tyvärr får
jag säga för det är väldigt obehagligt.
Jag trivs på skolan, Rönnowska hr1c är min kära klass :) bäääst! jag & ika har redan bestämt att vi ska åka utomlands och utbilda oss till bartender efter vi har gått ut trean!


min kära tibiagubbe är fortfarande level 40 :/ hahah! stackaar'n!
Nu ska jag beställa pizza! muums ! Sen ska jag bada tror jag, sen däcka i sängen till en trevlig film.

puuss !


image35




RSS 2.0