Jag sitter här ensam och undrar var Jag kommer hamna härnäst(?)

Jag har rätt mycket med mig själv. Jag kanske skulle andas i det tomrum som blev över.
Skulle jag kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans? 
Men, jag skulle aldrig ha tålamod att bli förstådd. Ingen känner mig så väl som du. Jag skulle fastna i min ensamhet igen. Fan, det värker, det ilar då och då. Det känns ibland som om alla har förstått utom jag.
Att hela världen står och pekar; stackars hon som tror att livet är en dröm.
Jag tänker att jag bara Måste se mig om och leva lite mer, du vet hur jag är. Jag tvivlar än en gång och strör ut frågorna på bordet. Nån säger nånting, nån annan nåt annat. 
Jag vill säga att jag önskar han förstod men det är ju inte det de handlar om, jag vill nog bara ändra sanningen men det fungerar inte alltid på de sättet. Bilder säger stanna bilder säger gå. 
Väntar jag mig för mycket blåser jag iväg. Men, när du träffat båtten. Kom ihåg mig då. Du sa du behövde tid, du har tid...


image41



kiss :*

Jag kommer aldrig tillbaka dit igen. Du var sötare än dom när jag slängde bort det igen, jag slängde bort någon slags vän. Det var mörkt den kvällen jag gick hem, alla dansade, och jag tänkte, var är du ikväll? Jag tänkte, vad händer i vår del av stan? Alla var högt över staden, som man snurra fort när vi bara snöade bort. Dom skyltade gatorna sände ljus till mig och skatorna. Fanns det en plats i hans värld för två? Det är lång väg ner, men jag lyckades endå ramla dit. Vi är inte såna som i slutet får varann...









godkväll torsdag

Nu har precis klockan slagit över 00.00 och jag har inget annat bättre för mig än att skriva blogg.
Jag fick ny laptop igår, en svart, inbyggd brännare, webcamera, vista, den är helt perfekt till lilla mig! Kommer en bild, jag tror att det är den, i alla fall väldigt lik den.
Tänkte skryta om att jag fick vg på vårt engelskaprov, (brukar inte få bra betyg i engelska) men nu när jag börjat skärpa mig på riktigt kanske man kan ligga lite högre än vad man gjorde innan. Imorgon har vi matteprov, hoppas verkligen det går minst lika bra som engelskaprovet gjorde.
Jag ska pierca mig inom dom närmsta veckorna, hela örat och vid sidan av underläppen! MUMS! så fint.. ( ellerhur pappa? ) höhö!
- Jag tycker inte om våran idrottslärare! Skriver inte varför för då blir man väll hatar resten av livet, ha ha!

Imorgon är det fredag, då ska jag mysa : ) längtar, längtar alltid till fredagar och speciellt vid vissa tillfällen!

nu kommer bilden;
image40


puss & godnatt

tankar

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig in i mig

finns?

image39


RSS 2.0