lite bilder sen midsommar

     jag & erika                                                                             jag & syster elin

image27image28






















wuuhu, jag.. på midsommar! inte förberedd bild. haha!

image29

lite bilder sen erikas(brors flickväns) student.

image23

   erika, jag & vigge
image21image24














måndag

Idag har jag varit i stan med min brors flickvän, Erika. Jag skulle beställa ett par glasögon! Blir antagligen ett par brun, guld, gröna björnborg. Skiftar lite i färgen, passade mitt ansikte ganska bra faktiskt. Har lånat hem fyra par så jag får tänka efter lite. Vi gick även in på Gina tricot, rearearea! Jag älskar när det är rea! Men inte alltid, som idag t.ex. hade jag bara 1oo kr så det är inte lika roligt då men jag hittade ett fynd för hundra kronor, en svart & vit rutig klänning. Hade kostat 259 kr innan och den var fin så jag la mina sista pengar på den! Inte alltid det är rea! Sen gick vi in på Vila, och där hittade jag en väldigt fin bikini för bara 159 kr. Ska låna pengar av Erika och köpa den på onsdag när jag ändå ska ner och lämna glasögonen osv.
Varför hittar jag aldrig kläderna jag precis har köpt på internet så man kan lägga ut dom här? störigt...

Någon dag i veckan ska jag, victor, ika, erika & jolle till danmark och mysa ;D
Hoppas bara det inte regnar, ptwi! För då kan man inte sitta ute på båten! Då är det inte lika roligt

Jag hoppas att min söte Ika har beställt biljetter till båda dagarna på Ven nu. Och förresten, det stavades foccacia. haha! Här är en bild på fina Ven. Lika mysigt varje gång man är där!

                                                              image14

sockertoppar

Idag var det första gången i år som jag bada ute och det var i Ikas pool. haha. Det var verkligen kallt, för det var ingen sol ute. Men snacka om att ha en stor pool i trädgården. Det är naaajs!

Imorgon ska vi ha orientering i pålsjöskog kockan nio. Orientering har faktiskt aldrig varit något för mig. Men jag ska i alla fall dit och göra mitt bästa. höhö. Om två veckor är detskolavslutning! Den 15:onde juni. Och dagen innan är det konsert på skolan! sjungaaaaa är livet !

på min avslutning ska jag ha en vit klänning & ett vitt skärp och några skor som jag inte köpt än
På middagen som vi nior har på skolan några dagar innan vi slutar ska jag ha en svart klänning, tights och svarta skor. Jag har inte foto på kläderna än men det kommer kanske senare i någon annan blogg.

Nu ska jag äta godis och kolla på film med pojken min!
Ika, du är min duva. Hähä

& adjö

image5




 


RSS 2.0