happy me


örenässlott :D

det gick skit bra! heja mig & ikipop! hahaha.

ikväll ska jag, emil, syster, nicklas, emmelie & jocke till mezo och myyyza. måste köpa en vattenpipa där!
nu ska jag äta så hinner inte skriva mer. grillning, mummmmms. PUSS


första dagen på praktik

idag ska jag till min praktikplats och hälsa på och presentera mig osv. får försöka få bort den knasiga sidan haha, eller nä varför det likzooom. jag har varit på örenässlott några gånger. när jag var liten var det på julbord och morsdag osv. nu ha rjag mer varit där på kvällar och ätit. myyyyyyyyyyyyyyys. värsta slottet ju. och om vi jobbar sent där får man kanske övernatta där i ett eget hotellrum, wihuuu ;p antingen börjar vi praktiken imorgon eller nästa onsdag. om vi inte börjar imorgon ska Josefine göra vid mitt hår :)


andra dagen

idag började vi halv tio, skönt denna första veckan när man börjar sent och är ledig mycket. men snart gäller det! praktiken börjar nästa vecka! efter skolan åkte jag, ika & hennes mami till norra hamnen och satte oss på expresso house men det började blåsa så vi stannade inte så länge. Vi gick istället i lite affärer och åkte och handla mat som vi sen laga. Det blev riktigt gott, muuums!

Jag bytade ind-val från dans till Tävlingsmatlagning. Kände att det ger mig mer på denna linjen och det är riktigt spännande. Man får tävla i skånska-, svenska, nordiskamästerskapen och mycket, mycket mer. om man vill och känner sig redo för det så klart. man kan väl hoppas att man får bra självförtroende och vågar sig på det kanske. hmm, får väl se vad som händer.


ann wilsons dansskola

jag provade dansa latin fitness idag, ann wilson som danstränare, let's dance domare! det var riktigt roligt och jag vill så gärna börja där men jag ska ha praktik i hela trean nu och det brukar vara vissa kvällar också.. så det blir lite svårt. kanske kan börja dansen efter trean igen eller något istället. får se vad som händer.

jag träffade ika i stan och vi gick och delade på en pizza på Bomb. Där träffade vi syster elin och malin. vi mötte erika och vi alla gick till mezo. fast åkte hem ganska tidigt och träffade emil baby.

ny dansskola?

nu har jag gått på danshuset i flera år. dansat  rätt många olika danser. fast hållt fast vid street&hiphop.
så idag ska jag & erika (broders flickvän) på en annan dansskola så får man testa några olika danser, kanske finns det något som passar. jag har ju valt som individuellt val i skolan att dansa alla grunddanser som finns på danshuset så ja, kan man väl dansa på två ställen. eller? hmm. ska dit snart i alla fall. sen ska jag möta ika i stan så ska vi antagligen till mezo.det mysigaste stället i staden Helsingborg! :D

sommarlovet slut

var har sommarlovet tagit vägen?
jag har jobbat, varit med baby, umgåtts med kompisar, festat, ätit, sovit, solat? badat? (knappt) eftersom denna sommaren har ju inte varit den mest soligare storsommaren! men ´hoppas det kan bli lite fint även fast skolan börjar imorgon. går sista året hotell & restaurang nu! har valt inriktning varm & kallkök (kock). ska ha jättelång praktik... puuuh, läskigt. men jag ska klara det, ska ska ska :D


utgång



jag har inte fått bilderna sen vår halvlyckade utgång igår men det kommer. jag glömde min kamera igår så ikipop har bilderna vi tog. huhuhuhu. får nöja er med bara mig sålänge men det är väl trevligt det också xD







 


segling

det var inte lika kul när jag & emil skulle upp vid nio tiden imorse... skulle segla och fiska. det blev en makrill och en sill sen orka vi inte mer. men segling blev det, gungande och illamående... blörk. haha, men annars var det trevligt. får ta fiskningen vid råå hamnpir istället någon dag. känns säkrare på land...



idag? vad sägs om the tivoli? äe, jag vet inte om jag orkar. är fortfarande åksjuk. haha.

torsdagsklubben



igår satt jag, emil, elin & nicklas hemma med tre nyköpta flak öl. vi visste inteee vad vi skulle göra, först var det snack om gröningen men det blev så sent och det var storm ute så vi bestämde oss för att bege oss till torsdagsklubben på swea! det var en lyckad kväll, kanske inte allt, men nästan ;)

RSS 2.0