Göteborg

Jag måste börja med att skriva; Papi, nu skriver jag i min blogg! :D

I förrigår ringde min syster, elin till mig & sa att pappa hade bokat hotell i Göteborg för oss tre som vi skulle nanna på från tisdag-onsdag. Eftersom hon var tvungen att ringa när jag låg och sov så fick hon bara en morgonsur emma att prata med. Men, efter några timmar ringde jag upp igen och vi bestämde att jag skulle komma till Ängelholm ( till pappa ) nästa dag, så tidigt jag kunde. Farmor fick köra mig, som vanligt..

Jag kom dit och vi packade ner det sista sen åkte vi.
Vi bodde på gothia hotellet, dom två stora "glas" tornen precis vid Liseberg. Hissen gick utanför hotellet, coool! :)
Först var vi på Liseberg, snacka om köer och folk överallt(?) Så, vi åt bara sen åkte vi i utkikstornet för att kolla på dansekaninerna, för det är en slags tradition. Först stod vi i kö till den i en halvtimme med massa kebabätande varelser. Sen när vi äntligen kom in satt det sjuhundra skrikande barn som hade bajsat på sig. Och fanimej var där inga dansekaniner, dom hade dom tagit bort! Vi blev väldigt sura ( ha ha ) så vi bestämde oss för att gå till hotellet. Vi satte oss på rummet och slappa någon timme sen gick vi till resturangen på 23 våningen. Väldigt god mat, fast syr ( haha, var tvungen att skriva dyr elin ). Efter maten skulle vi egentligen till baren men vi orkade inte så vi gick till hotellrummet och kollade på Mister Beans holiday sen på någon väldigt dålig film som ingen av oss tre orkade titta på så vi pratade istället. Vi somnade, mitt i natten såklart... På morgonen la elin sin ringade mobil vid mitt öra klockan nio för att jag skulle vakna! Inte trevligt, men jag vaknade i alla fall! Vi gick upp och åt frukost, muums! hundratusen olika saker att välja mellan! jag tog allt och åt väl upp en tiondel! höhö. Efter frukosten gick vi upp och packade sen checka vi ut, tog bilen och körde hemåt!

Jag har haft det mysigt :) När man väl kommer bort sådär förstår man hur trött man är egentligen.
Skööönt att vila! Vill jag göra oftare!

Imorgon åker pappa & annki till kroatien och stannar där en vecka. Så huset är ju föräldrarfritt. IH :) näe, jag ska inte göra något speciellt faktiskt. Nog mest elin och erik som kommer tillbringa sin tid där mest!

PUSSHAAJE !

some love please

              & när paniken bryter ut ler du svagt och viskar; du är värd att dö för


RSS 2.0